Гройсман: Передвиборча кампанія матиме серйозний вплив на рішення Ради

Гройсман: Передвиборча кампанія матиме серйозний вплив на рішення Ради

Фото
Укрінформ
Передвиборча кампанія, до якої готуються українські політики, матиме серйозний вплив на якість ухвалення рішень Верховною Радою протягом цього року.

Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час свого виступу з трибуни парламенту у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Зрозуміло, що політичні процеси і виборча кампанія буде мати безпосередній вплив на якість прийняття рішень і на життя країни. Але я точно знаю, що будь-який політичний інтерес не може стояти вище, ніж інтерес українських громадян і нашої держави”, - підкреслив Гройсман.

На його думку, зараз влада має зосередити свої зусилля на тому, щоб зробити державу сильною як з точки зору внутрішніх потреб, так і щодо боротьби із зовнішнім ворогом.”Я знаю, що буде багато охочих дестабілізувати ситуацію, але як і в попередні періоди ми будемо протистояти оскаженілому популізму, який буде помножений на передвиборчу боротьбу. Я думаю, що ми будемо свідками нового явища в Україні, такого як політичний цинізм”, - додав глава уряду.

Читайте також: Суд продовжив арешт екс-перекладача Гройсмана до 1 листопада

Прем'єр-міністр переконаний в тому, що громадяни чітко відчувають, коли політики говорять нещиро, намагаючись вкотре нав’язати свою позицію.

Як повідомлялося, у вівторок, 4 вересня, відкрилася дев'ята сесія парламенту VIII скликання, що триватиме до 25 січня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-