Омелян сподівається, що главу Укртрансбезпеки звільнять найближчим часом

Омелян сподівається, що главу Укртрансбезпеки звільнять найближчим часом

Укрінформ
Міністр інфраструктури Володимир Омелян сподівається, що відстороненого голову Укртрансбезпеки Михайла Ноняка звільнять найближчим часом.

Про це він повідомив у коментарі Укрінформу.

"Я цю тему піднімаю постійно (звільнення Ноняка - ред.), але є процедура, згідно з якої міністр спочатку вносить ініціативу, потім це передається Головдержслужбі, Головдержслужба розглядає, відповідне рішення передається на Кабмін і тоді вже Кабмін голосує за звільнення або залишення його в спокої. Сподіваюся, що ця процедура буде завершена найближчим часом, і його (Ноняка - ред.) буде звільнено, і буде призначено нову адекватну людину", - сказав Омелян.

Як повідомлялося, у січні Омелян висловив невдоволення роботою очільника Державної служби України з безпеки на транспорті Ноняка та сказав, що не виключає кадрових змін у відомстві. У кінці березня Омелян вніс подання до Кабінету міністрів про звільнення Ноняка.

Читайте також: Відсторонений голова Укртрансбезпеки заявив, що не боїться службового розслідування

У свою чергу Ноняк 6 квітня висловив думку, що якщо міністр інфраструктури незадоволений його роботою, то має йому про це сказати особисто, а не публічно висловлюватися з цього приводу.

Тим часом правоохоронці 5 квітня затримали у Києві посадовця Укртрансбезпеки за одержання хабарів за видачу дозволів на міжнародні вантажні перевезення. Встановлено, що чиновник брав за документи від 100 до 500 доларів, у той час як їх офіційна вартість становить 49 грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-