Відсторонений голова Укртрансбезпеки заявив, що не боїться службового розслідування

Відсторонений голова Укртрансбезпеки заявив, що не боїться службового розслідування

Укрінформ
Голова Державної служби України з безпеки на транспорті Михайло Ноняк, якого Кабмін напередодні відсторонив від посади, заявив, що не боїться службового розслідування щодо своєї діяльності.

Про це Ноняк написав у Facebook.

"З перших же днів, відколи я очолив Службу, я не тільки докладав максимум зусиль для того, щоб добитись хороших показників за всіма пріоритетними напрямками роботи, я ставив перед собою завдання запустити механізм незворотних змін. Змін, котрі б забезпечили неухильне виконання законів України і завдань, поставлених урядом перед Службою, і на які так очікувало суспільство. На жаль, вже з перших днів, ми бачили і відчували, що є люди, яким не до вподоби, що прийшла команда однодумців, яка хоче зруйнувати старі корупційні схеми та навести лад", - заявив Ноняк.

Він також наголосив, що не боїться службового розслідування. "Від самого початку знав, що за кожним моїм кроком спостерігають тисячі очей: моїх побратимів з Майдану, моїх друзів, які зі зброєю в руках боронять Україну від московського окупанта, і звичайно ж ті, які хочуть повернути старі корупційні схеми. Знав що будуть шукати кожну помилку в роботі", - зазначив Ноняк. 

Він також висловив переконання, що такі перевірки мають відбуватися регулярно. "Мені нема чого приховувати, і повірте, я маю що сказати! Я готовий до будь-якої перевірки", - додав Ноняк.

Читайте також: Уряд відсторонив главу Укртрансбезпеки та призначив службове розслідування

Як повідомляв Укрінформ, 11 квітня уряд за поданням міністра інфраструктури Володимира Омеляна  відсторонив голову Укртрансбезпеки та ініціював службове розслідування щодо нього.

Омелян 5 квітня вніс на розгляд Кабміну рішення про звільнення Ноняка. Раніше, у січні 2018 року, міністр виступав з критикою Ноняка і заявляв, що ініціюватиме його звільнення через зловживання відомства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-