Стало відомо, про що міністри говорили на закритому засіданні

Стало відомо, про що міністри говорили на закритому засіданні

Ексклюзив
Укрінформ
Кабмін 17 серпня провів закрите засідання без участі преси та ухвалив розпорядження щодо зарплат шахтарів і план святкування Дня Незалежності.

Як Укрінформу повідомило джерело в Кабміні, на цьому засіданні головував перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів.

Зокрема, Кабмін ухвалив рішення про перерахування 117 мільйонів гривень із загального фонду Держбюджету до спецфонду для подальшої підтримки вугільної галузі.

Читайте також: Українці зможуть привітати один одного з Днем Незалежності через сайт-конструктор

"Ухвалили розпорядження, що 117 млн грн, які протягом серпня цього року зараховані в рахунок погашення податкового боргу з податку на прибуток підприємств, що склався станом на 1 січня 2018 року, який сплачується підприємствами електроенергетичної, нафтогазової, вугільної галузей, та зараховані до загального фонду Державного бюджету, підлягають перерахуванню до спеціального фонду Державного бюджету для належного фінансового забезпечення державного сектору вугільної галузі", - прокоментувало джерело.

Крім того, за його словами, уряд затвердив план святкування Дня Незалежності, який, серед іншого, передбачає дозвіл на політ авіації на параді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-