Апеляційний суд залишив Савченко під вартою до 7 вересня

Апеляційний суд залишив Савченко під вартою до 7 вересня

Фото, відео
Укрінформ
Апеляційний  суд міста Київ залишив народного депутата Надію Савченко під вартою до 7 вересня.

Відповідне рішення ухвалила колегія суддів 9 серпня, повідомив у коментарі журналістам адвокат Костянтин Глоба.

"Колегія суддів Апеляційного суду міста Києва скасувала рішення Шевченківського райсуду, але продовжила той самий запобіжний захід. По факту залишився той самий запобіжний захід, який було обрано раніше", - сказав він.

Глоба додав, що відповідно до рішення Апеляційного суду Києва запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для Савченко діятиме до 7 вересня поточного року.

Читайте також: Апеляційний суд переніс розгляд справи Савченко на 9 серпня

Як повідомляв Укрінформ , раніше Шевченківський районний суд міста Київ задовольнив клопотання прокурорів про продовження запобіжного заходу Савченко у вигляді тримання під вартою до 10 вересня.

Апеляційний суд міста Київ залишив народного депутата Надію Савченко під вартою / Фото: Сергій Аніщенко, Укрінформ

22 березня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Надії Савченко. Їй інкримінують вчинення дій з метою насильницького повалення конституційного ладу, захоплення державної влади, посягання на життя державного чи громадського діяча, підготовку до терористичного акту, сприяння терористичній організації та незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами і вибуховими речовинами.

23 березня Шевченківський райсуд Києва обрав Савченко запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 20 травня без права внесення застави. Згодом суд залишив Савченко під арештом до 13 липня, а потім арешт був продовжений до 10 вересня поточного року.

Фото Сергія Аніщенко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-