Справа про держзраду: суд викликає Януковича на дебати

Справа про держзраду: суд викликає Януковича на дебати

Документ
Укрінформ
Оболонський райсуд Києва викликав екс-президента Віктора Януковича на засідання 16 і 17 серпня для участі в судових дебатах у справі за обвинуваченням його у держзраді.

Про це повідомляється у повістці, оприлюдненій на сайті суду.

"Оболонський районний суд Києва викликає вас як обвинуваченого на 10:00 16 серпня і 10:00 17 серпня", - йдеться в повістці.

Зазначається, що повістка надсилається на адресу Януковича в Ростові-на-Дону (РФ) і підписана головуючим суддею Владиславом Дев’ятком.

Як повідомлялося, 1 серпня Оболонський райсуд Києва замінив державного адвоката Віктора Овсяннікова у справі про держзраду Януковича. Суд призначив нові дати дебатів - на 16 і 17 серпня.

Держадвокат Овсянніков 1 серпня тричі самовільно залишав залу суду, внаслідок чого дебати було зірвано.

Читайте також: Суд замінив держадвоката Януковича і призначив нову дату дебатів

Оболонський райсуд Києва 29 червня 2017 року ухвалив рішення щодо проведення спеціального судового провадження щодо Віктора Януковича. За даними Генпрокуратури, екс-президента підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 110 (пособництво в умисних діях, вчинених з метою змін меж території та державного кордону України), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 437 (пособництво у веденні агресивної війни) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-