До України їде міністр міжнародного розвитку Канади

До України їде міністр міжнародного розвитку Канади

Укрінформ
Міністр міжнародного розвитку Канади Марі-Клод Бібо здійснить кількаденний візит до України.

Як повідомили  в МЗС Канади, візит триватиме з 18 по 23 липня.

"Канада - один із найбільших міжнародних партнерів України, її демократичних та економічних реформ. Підтримка Канади допомагає Україні втілювати її реформістський порядок денний, просувати мир та стабільність та своїй території та вдовольняти потреби людей, які постраждали від конфлікту на сході", - зазначили у МЗС.

Під час перебування в Україні, Марі-Клод Бібо зустрінеться з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом та кількома іншими членами уряду, аби "обговорити український план реформ, включно зі стратегією втілення цілей сталого розвитку ООН".

Читайте також: Канада зацікавлена у співпраці з Україною - Фріланд

"Міністр Бібо також відвідає проекти з розвитку, які втілюються за підтримки Канади, й зустрінеться з чиновниками, жіночими організаціями та іншими сторонами, задіяними у різноманітних реформах, у тому числі щодо досягнення гендерної рівності, розширення прав жінок та залучення до фінансових процесів найбільш уразливих й маргіналізованих", - пояснили у зовнішньополітичному відомстві Канади.

Зазначимо, що цей візит до України стане для Марі-Клод Бібо першим з часу призначення на посаду. Загалом із січня 2014 року Канада виділила Україні більше 750 млн дол. фінансової підтримки, у тому числі близько 37 млн дол. на проекти з розвитку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-