Нікому не вдасться заблокувати інтеграцію України в НАТО - Порошенко

Нікому не вдасться заблокувати інтеграцію України в НАТО - Порошенко

Відео
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко зазначив, що у НАТО підтверджують, що за кілька років Україна досягла більшого прогресу, ніж за всі попередні часи.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Кінцева резолюція саміту НАТО містить декілька дуже важливих для України моментів. Перше. Україна невпинно наближається до членства в Альянсі. Друге. Підтверджено рішення Бухарестського саміту про те, що двері Альянсу для України відкриті. Всі керівники країн НАТО наголосили, що це залежить від волі українського народу. Впевнений, що це розчарує деяких скептиків, які вважають, що Україна має питати дозволу в Росії, лякаючи, що хтось може заблокувати євроатлантичну інтеграцію України", - зазначив Порошенко.

За його словами, третій важливий момент - це визнання значного прогресу реформ, які вдалося зробити в Україні.

Читайте також: Миротворчу місію на Донбасі підтримали всі країни НАТО - Порошенко

"У НАТО підтверджують, що за кілька років Україна досягла більшого прогресу, ніж за всі попередні часи. Вперше в офіційних документах НАТО наголошено про агресивні дії Росії та міститься вимога до РФ зупинити агресію та вивести війська та всіх найманців з території України. І найголовніше: нікому не вдасться заблокувати інтеграцію України в НАТО!" - написав Президент. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-