Рада пішла на

Рада пішла на "канікули"

Фото
Укрінформ
Верховна Рада України закрила чергову восьму сесію.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Чергову восьму сесію Верховної Ради України восьмого скликання оголошую закритою", - сказав Голова Верховної Ради Андрій Парубій.

На церемонії закриття сесії прозвучав Державний Гімн.

Засідання ВР / Фото: Павло Багмут, Укрінформ

Під час заключного слова на церемонії закриття, підводячи підсумки роботи парламенту, спікер наголосив, що ВР ухвалила  більшість ключових рішень, які стояли перед парламентом на початку цієї сесії.

Зокрема, серед таких ключових рішень він назвав ухвалення законів "Про Вищий антикорупційний суд", "Про національну безпеку" та ухвалення ряду кадрових рішень.

Окрім того, Парубій наголосив, що депутати протягом сесії спромоглися ухвалити майже 20 законів, спрямованих на виконання Угоди про асоціацію України і ЄС.

Загалом, за його словами, в цілому було ухвалено 88 законів, у першому читанні - 49, 37 постанов і загалом понад 150 позитивних рішень.

Голова ВР подякував фракції БПП "як фундаменту і найбільшій фракції парламенту", "Народному фронту" - "за стабільну і послідовну позицію", "Радикальній партії" - "за енергію і дух", "Батьківщині" - "за критику і підтримку державницьких рішень", "Самопомочі" - "за ініціативу і повну енергією позицію", "Опоблоку" - "за критику під час засідань".

Окрім того, він подякував депутатам з груп "Воля народу", "Відродження", а також поза фракційним депутатам, "які давали вирішальні голоси дуже часто", при ухваленні ключових рішень парламенту.

Як повідомлялося, наступна дев'ята сесія розпочнеться 4 вересня, а завершиться 25 січня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-