Представник Кабміну в Раді побачив політику в мітингу власників авто на єврономерах

Представник Кабміну в Раді побачив політику в мітингу власників авто на єврономерах

Укрінформ
Представник Кабінету міністрів у Верховній Раді Вадим Денисенко вбачає політичні мотиви в організації протестної акції під урядом і парламентом власниками автомобілів на єврономерах.

Про це він сказав журналістам у кулуарах парламенту, коментуючи перекриття центру Києва власниками таких авто, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"По суті, хтось із політичних міркувань, я більш ніж впевнений, підставляє "євробляхерів" і з'явилася нова вимога скасувати постанову про початок боротьби з контрабандою", - наголосив Денисенко.

На його думку, вимога протестувальників щодо скасування постанови Кабінету міністрів №479 від 20 червня "Про реалізацію експериментального проекту щодо створення умов для унеможливлення ухилення від сплати митних платежів"  вигідна тим, хто причетний до організації контрабанди.

Він наголосив, що відповідна постанова уряду не стосується інтересів протестувальників.

Читайте також: Власники авто на "євробляхах" перекрили центр Києва

Як повідомлялося, власники авто на єврономерах заблокували рух транспорту у центрі столиці. Акція розпочалася з 6.00 під Верховною Радою. Активісти вимагають скасування постанови, якою було надано право поліції зупиняти авто на іноземних номерах і застосовувати до них штрафні санкції.

Активісти також вимагають від влади ухвалити законопроекти, які полегшують розмитнення їх автомобілів і знижують податкове навантаження при ввезенні всіх уживаних іномарок в Україну.

Фото: hvylya.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-