У БПП спростовують чутки про вихід з коаліції і розпуск Ради

У БПП спростовують чутки про вихід з коаліції і розпуск Ради

Укрінформ
Представник уряду в парламенті, народний депутат Вадим Денисенко (фракція "Блок Петра Порошенка") спростував інформацію ЗМІ про нібито зустріч Президента із фракцією БПП та можливий розпуск парламенту.

Про це він заявив журналістам у кулуарах ВР, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я не знаю, хто про це (вихід БПП із коаліції - ред.) активно говорив, мені найбільше сподобалася цитата, яка найбільше розійшлися, про те, що на зустрічі із фракцією нібито Президент України заявив, що він може розглянути питання розпуску парламенту. Так я хочу сказати, що насправді головна проблема в тому, що не було зустрічі Президента із фракцією. І от ми зараз обговорюємо цитату, яка не має під собою жодного підгрунтя. Тому в даному випадку ні про який вихід із коаліції взагалі мови не йде", - пояснив Денисенко.

Як повідомлялося, 6 липня голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що не чув про те, що фракція БПП планує вийти із коаліції.

Читайте також: Порошенко нагадав, що має право розпустити парламент

5 липня в плані роботи Ради було питання оновлення Центральної виборчої комісії. Під час ранкового пленарного засідання Парубій запропонував депутатам шляхом рейтингового голосування визначитися, чи переходити до оновлення складу ЦВК, проте "за" проголосували тільки 189 депутатів. Після цього фракція БПП оголосила про припинення роботи до повернення до питання оновлення ЦВК.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-