Рада сьогодні розгляне законопроект про статус зниклих безвісти

Рада сьогодні розгляне законопроект про статус зниклих безвісти

Укрінформ
Верховна Рада у середу розгляне у другому читанні законопроект про правовий статус зниклих безвісти.

Про це йдеться у порядку денному сесії, опублікованому на сайті парламенту.

Першим питанням у ньому стоїть законопроект "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання смертності на дорогах" ( №7064).

Парламент також розгляне урядовий законопроект "Про ратифікацію Угоди між Урядом України та Урядом Турецької Республіки про взаємне сприяння та захист інвестицій" (№0183) та президентський - "Про ратифікацію Угоди між Україною та Португальською Республікою про економічне співробітництво" (№0187).

У другому читанні заплановано розгляд проектів "Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо запровадження механізму "єдиного вікна" та оптимізації здійснення контрольних процедур при переміщенні товарів через митний кордон України" (№7010) і "Про правовий статус осіб, зниклих безвісти" (№5435).

Читайте також: Рада заборонила рекламу "на стовпах"

Народні депутати розглянуть питання щодо призначення у 2018 році іменних стипендій Верховної Ради для найталановитіших молодих учених і присудження премії Верховної Ради найталановитішим молодим ученим у галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок за 2017 рік (проекти постанов №№ 8418 і 8419 відповідно).

Окрім того, парламентарії планують розглянути у першому читанні законопроект  "Про внесення зміни до статті 44 Закону України "Про вищу освіту" (№5023).

Традиційно у середу в парламенті відбувається лише ранкове пленарне засідання. Решту дня депутати працюватимуть у комітетах, фракціях і групах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-