Порошенко обговорив із керівництвом компанії Unilever інвестклімат в Україні

Порошенко обговорив із керівництвом компанії Unilever інвестклімат в Україні

Укрінформ
Президент Петро Порошенко обговорив із виконавчим директором британо-нідерландської компанії Unilever Полом Полманом зміни в інвестиційному кліматі в Україні та законодавчі зміни в податковій сфері.

Про це йшлося на зустрічі керівництва компанії з Главою Української держави.

«Сторони обговорили законодавчі ініціативи, що стосуються змін у податковій сфері, які зараз опрацьовує Національна інвестиційна рада при Президентові України і які спрямовані на заохочення іноземних інвесторів вкладати гроші в нашу країну. Зокрема, було обговорено заміну податку на прибуток на податок на виведений капітал, який позитивно сприймається бізнес-середовищем в цілому», - повідомляє прес-служба Президента.

Глава держави також підкреслив, що в Україні значно покращився інвестиційний клімат, підтвердженням чого, за його словами, є дані, які оприлюднив Світовий банк і які свідчать про зростання українського національного ВВП у доларовому еквіваленті.

Зі свого боку виконавчий директор компанії Unilever подякував Президентові за відкритість та підтримку і наголосив, що його компанія прийняла рішення «саме зараз інвестувати в Україну, оскільки впевнено дивиться в майбутнє».

Читайте також: Порошенко наполягає на рішенні Ради про оновлення ЦВК

Водночас генеральний директор Unilever Ukraine Василь Бовділов також зауважив на «радикальних позитивних змінах в інвестиційному кліматі, які відбулися в Україні в останні два роки».

«Порівнюючи з попередніми роками, ми бачимо радикальне покращення ситуації», - сказав він.

Як розповіли в АП, компанія Unilever є одним із провідних світових виробників та постачальників продуктів харчування, засобів особистої гігієни, косметичної продукції та товарів по догляду за домом. Кожного дня 2,5 мільярди споживачів використовують продукцію Unilever у понад 190 країнах світу.

Фото: прес-служба Президента.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-