Манафорт отримав від Дерипаски кредит у $10 мільйонів - ЗМІ

Манафорт отримав від Дерипаски кредит у $10 мільйонів - ЗМІ

Укрінформ
Колишній менеджер виборчої кампанії Дональда Трампа Пол Манафорт отримав від російського бізнесмена Олега Дерипаски кредит у 10 мільйонів доларів. 

Про це повідомляє агентство Reuters із посиланням на матеріали кримінальної справи проти Манафорта та джерела у ФБР. 

"Агент ФБР розповів, що він розглянув податкові декларації для компанії, контрольованої Манафортом і його дружиною, яка отримала кредит у розмірі 10 мільйонів доларів від російського кредитора, якого ідентифікували як Олега Дерипаску", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, ФБР провела обшук вдома у Манафорта в липні 2017 року і отримали ключові докази фінансових зв'язків підозрюваного з Дерипаскою.

За інформацією агентства, нові оприлюднені судові документи показують, що Дерипаска ще у 2005-2006 роках підтримував консультаційні послуги Манафорта в Україні.

Як повідомлялося, Пол Манафорт звинувачується судом у Вірджинії у приховуванні від податкової служби прибутків у розмірі десятків мільйонів доларів, отриманих за свою діяльність радника в Україні на користь проросійських політиків. Крім того, щодо екс-керівника кампанії Трампа проводиться паралельний судовий розгляд у Вашингтоні.

Читайте також: Справа Манафорта: кандидатів у присяжні розпитають про друзів в Україні

Манафорт всі обвинувачення відкидає. Суд над ним у Вірджинії розпочнеться у липні, а у Вашингтоні - відбудеться у вересні.

Фото: АР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-