Радикали в Раді вимагають відставки Лінчевського

Радикали в Раді вимагають відставки Лінчевського

Фото
Укрінформ
Фракція Радикальної партії Олега Ляшка прийшла на засідання уряду і вимагає відставки заступника міністра охорони здоров'я Олександра Лінчевського.

Про це заявив під час виступу на засіданні уряду керівник фракції Олег Ляшко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Фракція Радикальної партії прийшла до вас на засідання у повному складі, щоб вимагати відставки заступника міністра охорони здоров'я пана Лінчевського. Вся країна була вражена його виступом, що стосується лікування онкохворих, що не треба лікувати цих людей, бо вони все одно помруть, і витрачати гроші на їхнє лікування - неефективно», - сказав Ляшко.

Як повідомляв Укрінформ, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман доручив порушити дисциплінарне провадження стосовно заступника міністра охорони здоров'я Олександра Лінчевського.

Читайте також: Гройсман обіцяє у четвер оголосити рішення щодо Лінчевського

Раніше ЗМІ поширили заяву Лінчевського, зроблену ним у ході виступу в Рахунковій палаті під час обговорення звіту про результати аудиту ефективності коштів держбюджету, виділених МОЗ для лікування громадян України за кордоном. Говорячи про пацієнтів, у яких діагностовано рак, Лінчевський заявив про неефективність використання цих коштів у зв'язку з високим рівнем смертності.

Радикали в Раді вимагають відставки Лінчевського / Фото: Мусієнко Владислав

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-