Комітет Ради у четвер розгляне подання ГПУ щодо Пономарьова

Комітет Ради у четвер розгляне подання ГПУ щодо Пономарьова

Ексклюзив
Укрінформ
Комітет з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради планує у четвер, 7 червня, розглянути подання, внесене генпрокурором, щодо надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Олександра Пономарьова («Воля народу»).

Про це заявив у коментарі Укрінформу заступник голови комітету Володимир Арешонков, повідомляє кореспондент агентства.

"Наступне засідання комітету - післязавтра, в четвер, о 14:30, на ньому буде розглядатися подання на Пономарьова", - сказав Арешонков.

Водночас, за його словами, депутат "Опозиційного блоку" Сергій Дунаєв, на якого генпрокурор також вносив подання, ще не ознайомився з матеріалами.

"Ми відправили зараз це подання назад голові Верховної Ради для того, щоб він вручив його відповідно до законодавства Дунаєву", - уточнив заступник голови профільного комітету.

Читайте також: Квартиру депутата Пономарьова обікрали. ЗМІ кажуть, винесли $200 тисяч

Як повідомлялося, 18 травня Генеральна прокуратура внесла до парламенту подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності депутата Олександра Пономарьова («Воля народу»), який у приміщенні Верховної Ради перешкоджав роботі журналістів.

Раніше, 15 травня, генпрокурор Юрій Луценко підписав подання щодо притягнення до відповідальності депутата Сергія Дунаєва («Опозиційний блок»), який подав завідомо недостовірні відомості у декларації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-