Порошенко звільнив голову району на Одещині за перешкоджання інвесторам

Порошенко звільнив голову району на Одещині за перешкоджання інвесторам

Фото, відео
Укрінформ
Президент Петро Порошенко звільнив із посади голову Татарбунарської районної державної адміністрації Одеської області за перешкоджання будівництву сонячної електростанції.

Про це Порошенко оголосив, виступаючи на церемонії запуску пускового комплексу зернового терміналу під час робочої поїздки на Одещину, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Сьогодні за поданням голови обласної державної адміністрації (Одещини — ред.) я підписав розпорядження про звільнення голови Татарбунарської районної державної адміністрації”, - зазначив Президент.

Порошенко розповів, що в грудні минулого року у Татарбунарському районі передбачалося передати в оренду земельну ділянку інвестору під будівництво об’єктів альтернативної енергетики, де планувалося звести сонячну електростанцію.

 “Через півроку підприємство не те, що не розпочало будівельні роботи, воно навіть землю в оренду не отримало. Усе тому, що голова райдержадміністрації Татарбунарського району з невідомих мені причин вважає за можливим не укладати вже півроку угоду, хоча відповідні розпорядження голови ОДА за моїм дорученням було видано”, - підкреслив Глава держави.

Читайте також: "Зелені" проекти в Україні зацікавили японську корпорацію «Марубені»

У цьому зв’язку Порошенко також відзначив, що якщо чиновники на місцях дозволятимуть собі утворювати перешкоди, реакція влади має бути жорсткою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-