Клімкін прокоментував спецоперацію СБУ щодо Бабченка

Клімкін прокоментував спецоперацію СБУ щодо Бабченка

Укрінформ
Служба безпеки переконана, що якби не провела спецоперацію інсценування вбивства російського журналіста Аркадія Бабченка, неможливо було б запобігти іншим убивствам.

Про це заявив міністр закордонних справ Павло Клімкін на спільний прес-конференції з главою МЗС Німеччини Гайко Маасом, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Служба безпеки однозначно вважає, що без задіяння тих засобів, які саме було необхідно задіяти, це призвело б до подальших убивств і неможливості їм запобігти", - зазначив Клімкін, коментуючи спецоперацію СБУ щодо журналіста Бабченка.

Міністр запевнив, що у ході розслідування СБУ та ГПУ інформуватимуть й українське суспільство, і міжнародне співтовариство про злочини, які вдалося попередити.

Зокрема, він нагадав, що вже сьогодні буде проведено спеціальний брифінг зазначених структур для послів "Великої сімки" і країн ЄС задля роз’яснення ситуації.

Читайте також: Справа Бабченка: Гелетей вважає, що СБУ спрацювала на 100% професійно

Водночас Клімкін підкреслив, що останні події вкотре засвідчили, що тактика Росії із дестабілізації включає "всі можливі засоби", й потрібно бути готовими цьому протидіяти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-