Холодницький прогнозує, що справа Насірова

Холодницький прогнозує, що справа Насірова "застрягне" в суді майже на два роки

Відео
Укрінформ
На суді обвинувачення повністю зачитуватиме обвинувальний акт екс-голові Державної фіскальної служби Роману Насірову, щоб у адвокатів не було підстав для скасування вироку.

Про це в ефірі телеканалу 112 заявив глава САП Назар Холодницький.

"Справу направлено до суду. Сторона захисту має законне право і заявила відповідне клопотання - щоб їм було озвучено весь обвинувальний акт. Всі 774 сторінки, наскільки я пам’ятаю", - сказав він.

За словами Холодницького, якщо слухати справу раз на місяць і зачитувати 30 сторінок на день, то на це процес піде більше 20 місяців.

Читайте також: Захист Насірова вимагає, аби обвинувальний акт читали "з усіма тире"

"Ми на два роки можемо затягнути процес шляхом зачитування обвинувального акту", - вважає він.

Нагадаємо, Апеляційний адміністративний суд звернеться до Вищої ради правосуддя з приводу тиску на суд за заявою Романа Насірова.  

Колишнього голову Державної фіскальної служби Романа Насірова затримало НАБУ в рамках розслідування газової справи екс-нардепа Олександра Онищенка. Через два тижні він був випущений під заставу в розмірі 100 мільйонів гривень. Насірова підозрюють у тому, що він у 2015-2016 роках дав керівникам регіональних і територіальних органів ДФС незаконну вказівку приймати безпідставні рішення про розстрочку податкового боргу компаніям Онищенка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-