У Трампа вірять Коену, який заперечує

У Трампа вірять Коену, який заперечує "зустріч за гроші" президентів США і України

Укрінформ
Особистий адвокат Трампа Майкл Коен, який заперечує організацію зустрічі між президентами США і України за гроші, не буде брехати, оскільки проведення платежів в США дуже легко перевірити.

Про це у середу в телефонному інтерв'ю Business Insider заявив юрист глави Білого дому Рудольф Джуліані.

"Здійснення платежів можна довести досить легко, тому було би нерозумно спростовувати те, що мало місце", - сказав Джуліані.

Він також зауважив, що "не має підстав не вірити" Коену, який категорично заперечив інформацію, викладену ВВС.

Читайте також: Банкова назвала фейком інформацію ЗМІ про "зустріч Порошенка і Трампа за гроші"

Як зазначив Джуліані, він не має інформації про те, як усе відбувалося, однак упевнений, що Коен не діяв як незареєстрований лобіст для іноземного уряду. Водночас він допустив, що розмови про це і могли мати місце.

Джуліані зауважив, що хотів би дочекатися всіх фактів, щоб робити висновки в цій ситуації.

Читайте також: Луценко: Розслідування щодо Манафорта ніхто не блокував

Як повідомляв Укрінформ, британська інформаційна служба опублікувала матеріали власного розслідування, підготовленого журналістами в Україні і США. У ньому, зокрема, стверджувалося, що особистий адвокат Дональда Трампа Майкл Коен нібито отримав таємний платіж у розмірі від 400 до 600 тис. доларів за організацію першої зустрічі між Петром Порошенком та Дональдом Трампом у червні минулого року.

В Адміністрації президента України назвали подібні твердження брехнею, наклепом і фейком та підкреслили, що зустріч президентів США і України була організована виключно офіційними дипломатичними каналами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-