Банкова назвала фейком інформацію ЗМІ про

Банкова назвала фейком інформацію ЗМІ про "зустріч Порошенка і Трампа за гроші"

Укрінформ
В Адміністрації Президента України назвали фейком інформацію ВВС про нібито організацію за гроші зустрічі президентів України і США у червні 2017 року та вимагають її спростування.

Про це йдеться у коментарі прес-служби АП Укрінформу.

"Відверта брехня, наклеп і фейк. Саме так ми оцінюємо дезінформацію про те, ніби зустріч президентів України і США була організована за гроші. Українсько-американський саміт у червні 2017 року був організований виключно офіційними дипломатичними каналами, зокрема Посольством України у США", - зазначили в АП.

В Адміністрації вважають, що поширена відверта дезінформація є частиною фейкової кампанії з дискредитації українсько-американських взаємин, а також персональною атакою на президентів України та США.

Читайте також: СБУ назвала фейком підготовку "терактів ІДІЛ" під час фіналу Ліги чемпіонів

"Оскільки в процесі підготовки даного матеріалу було проігноровано коментар про недостовірність цієї інформації, ми вимагаємо його спростування. В разі, якщо це не відбудеться, залишаємо за собою право подати позов до суду", - наголосили в АП.

Раніше деякі ЗМІ опублікували інформацію з посиланням на розслідування BBC, підготовлене журналістами в Україні та в США, про те, що особистий адвокат Дональда Трампа Майкл Коен нібито отримав таємний платіж у розмірі 400 тисяч або 600 тисяч доларів за організацію першої зустрічі між Петром Порошенком та Дональдом Трампом у червні минулого року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-