У штабі БПП та

У штабі БПП та "Батьківщини" повідомляють про перемогу на виборах до ОТГ

Укрінформ
Партія "Блок Петра Порошенка "Солідарність" на місцевих виборах до об'єднаних територіальних громад 29 квітня отримала 26 посад глав ОТГ. 

Про це під час брифінгу заявив народний депутат від БПП Сергій Березенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За попередніми результатами, головами ОТГ за нашим підрахунком (а щодо голів ОТГ ми на сьогодні маємо стовідсотковий паралельний підрахунок наших штабів) стають 26 кандидатів від партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність". Загалом це 65% від загальної кількості  голів ОТГ, які обиралися на виборах 29 квітня. Найбільше голів ОТГ ми отримали у Запорізькій області - чотири голови ОТГ", - зазначив Березенко.

Він додав, що у Харківській області партія отримала три посади голів ОТГ, у Кіровоградській - три з трьох, також у Тернопільській області - двоє голів ОТГ будуть від БПП.

"Окремо хочу зазначити результати нашого кандидата у Кілійській ОТГ, про яку ви багато чули в останні дні, в Одеській області, де були зафіксовані факти масового підкупу виборців представниками однієї політичної сили. Проте, за попереднім результатом 58% у нашого кандидата Павла Бойченка", - відзначив Березенко.

Також нардеп додав, що серед кандидатів від "Солідарності", що перемогли за попередніми підрахунками, 21 кандидат був висунутий партією, ще 5 - самовисуванці.

Читайте також: Шість партій підкупали громадян на виборах у ОТГ - КВУ

У свою чергу Юлія Тимошенко під час брифінгу повідомила про перемогу у місцевих виборах голів ОТГ та зазначила, що партія "Батьківщина" набрала 35%, партія "Блок Петра Порошенка "Солідарність" набрала 27% .

Таким чином, обидва штаби повідомляють про свою перемогу у виборах до ОТГ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-