В єгипетській Александрії невдовзі з’являться українські трамваї - Клімкін

В єгипетській Александрії невдовзі з’являться українські трамваї - Клімкін

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін, який перебуває з офіційним візитом у Арабській Республіці Єгипет, зустрівся з патріархом Александрійським і всієї Африки Феодором ІІ.

Про це Клімкін повідомив у Twitter, розмістивши кілька фото зустрічі.

"З Александрії, Єгипет, де перебуваю з візитом... зустріч, яка духовно надихає, з Патріархом Александрійським та всієї Африки Феодором ІІ", - написав очільник МЗС.

Клімкін також зазначив, що цього року виповнюється 50-річчя партнерства Александрія-Одеса, і "за кілька місяців тут мають з'явитися перші українські трамваї:)".

Папа і Патріарх Александрійський і всієї Африки - офіційний титул предстоятеля Александрійської православної церкви. Православна Александрійська Церква - одна з найдавніших, в диптиху Православних Церков стоїть другою, після Константинопольської і перед Антіохійською. З усіх православних патріархів тільки у Патріарха Александрійського є титул Папи.

Читайте також: Українських туристів обіцяють забрати із Шарм ель Шейха сьогодні вночі

Як повідомляв Укрінформ, у неділю, 29 квітня, розпочався офіційний візит міністра закордонних справ України Павла Клімкіна до Арабської Республіки Єгипет. У ході візиту будуть обговорені актуальні питання двостороннього співробітництва у торговельно-економічній та гуманітарній сферах, а також взаємодія у рамках міжнародних організацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-