Гройсман: Уряд готовий звітувати у будь-який момент

Гройсман: Уряд готовий звітувати у будь-який момент

Фото
Укрінформ
Уряд ще у лютому 2018 року подав на розгляд Верховної Ради звіт про свою роботу, тому парламентарії мають можливість ознайомитися з ним у будь-який зручний час.

Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час Години запитань до уряду у Верховній Раді, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Український уряд публічно презентував звіт 15 лютого 2018 року. Він знаходиться сьогодні у парламенті і є доступним для вас, ви можете його вивчати. Більше того, у низці комітетів вже пройшов розгляд цього звіту з конкретними цифрами та деталями і конкретними планами на майбутнє”, - сказав Гройсман.

Година запитань до уряду у Верховній Раді/ Фото Владислава Мусієнка

Він попросив парламентаріїв активніше цікавитися цим звітом: “Будь ласка, вже два місця пройшло, як ви могли б його почитати, а уряд готовий завжди звітувати, у будь-який момент можемо".

Читайте також: Транспортне питання є справою суто місцевої влади - Гройсман

Як повідомляв Укрінформ, Голова Верховної Ради Андрій Парубій заявляв, що парламент не може заслухати звіт Кабміну без рішення профільного комітету.

Водночас Комітет Верховної Ради з питань економічної політики переніс розгляд звіту уряду за підсумками діяльності у 2017 році із 18 квітня на 20 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-