Екс-начальник Генштабу заявив, що у 2014 Україні загрожувала серія терактів

Екс-начальник Генштабу заявив, що у 2014 Україні загрожувала серія терактів

Укрінформ
Екс-начальник Генштабу ЗСУ і екс-командувач ВМС Юрій Ільїн заявив, що наприкінці лютого 2014 року в. о. міністра оборони України Павло Лебедєв розповідав йому про загрозу проведення терактів по всій країні.

Про це він заявив на допиті в Оболонському райсуді Києва через відеозв'язок із Кримом, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"19 лютого близько 22:00 я вилетів у Київ і після опівночі наступного дня був у кабінеті Лебедєва. Він детально розказав про обстановку, і я зрозумів, що існують тенденції до загострення і проведення терактів по всій країні", - сказав Ільїн.

Сьогодні в Оболонському районному суді продовжується розгляд по суті справи за обвинуваченням екс-президента Віктора Януковича у державній зраді.

Триває допит свідків захисту.

Читайте також: Справа Януковича: екс-глава Генштабу розрекламував у суді "харківські угоди"

За даними Генпрокуратури, Януковича підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 110 (пособництво в умисних діях, вчинених з метою змін меж території та державного кордону України), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 437 (пособництво у веденні агресивної війни) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-