Кабмін візьметься за підготовку до Всеукраїнського перепису населення

Кабмін візьметься за підготовку до Всеукраїнського перепису населення

Укрінформ
Кабінет міністрів України планує ухвалити проект постанови про утворення Міжвідомчої комісії з питань сприяння проведенню Всеукраїнського перепису населення.

Це передбачено у порядку денному засідання КМУ, оприлюдненому на Урядовому порталі.

Зазначається, що з цього питання доповідатиме перший віце-прем’єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів.

Крім того, міністр соціальної політики Андрій Рева запропонує затвердити порядок виявлення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, які проживають у зоні надзвичайної ситуації або можливого ураження, та організації їх супроводження.

Уряд також може внести зміни до порядку планування, формування, розміщення та коригування державного оборонного замовлення, а також здійснення контролю за його виконанням.

У планах і затвердження порядку надання тимчасової підтримки виробникам, що здійснюють комбіноване виробництво електричної та теплової енергії на теплоелектроцентралях, затвердження порядку проведення еколого-експертної оцінки матеріалів, поданих для реєстрації пестицидів і агрохімікатів.

Читайте також: Гройсман заявив, що уряду бракує повноважень

Також уряд планує розглянути "деякі питання використання коштів, передбачених у державному бюджеті за програмою "здійснення природоохоронних заходів" на 2018 рік”.

Не виключено, що у середу уряд внесе зміни до регламенту Кабінету міністрів та ухвалить ряд інших важливих питань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-