Гройсман заявив, що уряду бракує повноважень

Гройсман заявив, що уряду бракує повноважень

Укрінформ
Уряду бракує повноважень, аби вирішувати всі актуальні питання, які перед ним стоять.

Про це Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив під час суспільно-політичного форуму Реанімаційного пакету реформ «Реформи під прицілом: діалог громадськості та уряду», повідомляє кореспондент Укрінформу

“Повноважень в уряду набагато менше, ніж ті завдання, які стоять перед виконавчою владою і урядом України. Тут потрібно і працювати і над змінами до закону про Кабінет міністрів України. Зрозуміло, потрібні в тому числі й зміни до Конституції, які забезпечать нам розподіл повноважень у частині децентралізації, приведення взагалі законодавства до чіткого розподілу сфер відповідальності та повноважень”, - сказав Гройсман.

Читайте також: Гройсман: - про реформи: На даний момент я цієї мети не досягнув

На його переконання, в Україні дуже зарегульоване законодавство, старі, достатньо складні процедури законотворення. ”Разом з тим, законодавство України не визначає загальні рамки та визначення, а детально прописує усі кроки, що унеможливлює більш динамічну дію виконавчої влади. І тут потрібний дуже серйозний діалог з точки зору зміни цієї моделі”, - сказав Прем’єр-міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-