Турчинов вдячний Трампу за суттєві й болісні санкції проти Росії

Турчинов вдячний Трампу за суттєві й болісні санкції проти Росії

Укрінформ
Голова Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов висловив вдячність міжнародній спільноті за санкції проти РФ.

Про це він сказав у п'ятницю під час виступу на міжнародному 11 безпековому форумі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми вдячні за санкції, які реалізуються проти Росії, і особливо дуже важливі останні санкції, які вжив президент Трамп, як достатньо суттєві й болісні для Російської Федерації», - зазначив Турчинов.

Він поінформував, що, за дорученням Президента України Петра Порошенка, наступного тижня відбудеться засідання Ради національної безпеки і оборони, де будуть продовжені санкції, які існують сьогодні проти Російської Федерації, і продубльовані санкції, які прийняли Сполучені Штати та інші європейські країни.

Читайте також: Росія посилює військову присутність у Криму і на Донбасі - Турчинов

Як повідомлялося, під час візиту до Німеччини 9 квітня Петро Порошенко на спільному брифінгу з канцлером Німеччини Ангелою Меркель заявив, що найближчими днями на засідання Ради національної безпеки та оборони України буде винесено проект рішень щодо введення санкцій проти російських олігархів.

За словами Глави держави, "до санкційного списку потраплять і Дерипаска та інші російські олігархи, які беруть участь, зокрема, у активній роботі в Криму і в постачанні зброї російським збройним силам".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-