Ноняк прокоментував звинувачення Омеляна

Ноняк прокоментував звинувачення Омеляна

Ексклюзив
Укрінформ
Глава Укртрансбезпеки Михайло Ноняк заявляє, що в Державному агентстві автомобільних доріг України претензій до його роботи на займаній посаді не мають.

Він також повідомив, що не мав зустрічі з міністром інфраструктури Володимиром Омеляном щодо заяви останнього про зловживання на займаній посаді. Про це Ноняк заявив у коментарі журналісту Укрінформу.

"Я скажу, що навіть після наради з Прем'єр-міністром, ми з міністром інфраструктури не спілкувалися. От декілька днів назад ми мали сідати з ним вирішувати всі ті питання, які нам поставив Прем'єр, то я їх вирішую особисто. Іду спілкуюсь з керівником Укравтодору, Нацполіцією, відповідними керівниками областей... Я не з Новаком, але його заступником спілкувався, і в нас є повне порозуміння для того, щоб ми будували площадки і здійснювали ефективно габаритно-ваговий контроль", - сказав очільник відомства.

Напередодні міністр інфраструктури України Володимир Омелян в ефірі одного з телеканалів заявив, що має факти щодо зловживання Михайла Ноняка на займаній посаді.

Читайте також: Укртрансбезпека. Виклики сьогодення і корупційні ризики

"Два тижні тому я подав пана Ноняка на звільнення. Я неодноразово з ним проводив бесіди про його особисту, професійну поведінку і непрофесійну. У мене є достатньо фактів щодо його зловживання на своїй посаді. Всі наявні факти не дозволяють йому займати цю посаду. Відповідне подання я вніс до Кабінету міністрів і сподіваюся, що відповідне рішення буде прийнято", - сказав міністр.

У січні Володимир Омелян висловив невдоволення роботою очільника Державної служби України з безпеки на транспорті Михайла Ноняка та зазначив, що не виключає кадрових змін у відомстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-