Холодницький заявляє, що неодноразово попереджав Ситника про

Холодницький заявляє, що неодноразово попереджав Ситника про "зливи" із САП

Укрінформ
Генеральна прокуратура розслідує кримінальне провадження за фактом розголосу директором НАБУ Артемом Ситником таємної інформації журналістам під час зустрічі off-records.

Про це сказав керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький у середу в сесійній залі парламенту, куди його викликали на звіт у зв'язку з конфліктом, що виник між САП і НАБУ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Генеральна прокуратура розслідує кримінальне провадження за цим фактом (спілкування Ситника off-records з журналістами - ред.).  Я про цей off-records, під час якого було "злито" багато важливої інформації САП, знаю, і всі моменти, які там були озвучені, мене бентежать. Але це провадження в ГПУ і я не можу сказати, на якій стадії розгляду вони знаходяться", - сказав Холодницький.   

Читайте також: Холодницький доповідає у Раді

Він заявив, що неодноразово звертався до директора НАБУ стосовно того, що хтось "зливає" інформацію САП журналістам, про витік інформації щодо слідчих дій.  "Я неодноразово звертався, що є дивні збіги при розслідуванні кримінальних справ, коли дивним чином журналісти з'являються в Феофанії, приїжджають на слідчі дії інші люди. І роблять стріми, які не повинні бути. Мене ці питання бентежили і бентежать досі", - зазначив керівник САП. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-