Рада в середу послухає Холодницького та Ситника

Рада в середу послухає Холодницького та Ситника

Укрінформ
Верховна Рада заслухає в середу о 12.30 заступника генпрокурора – керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького та директора Національного антикорупційного бюро України Артема Ситника.

Про це йдеться в порядку денному Ради, опублікованому на офіційному сайті парламенту.

Першим питанням планується розглянути законопроект №4023а про внесення зміни до закону "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції" щодо особливостей оформлення документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України. Далі – проект закону № 6142 про внесення змін до закону "Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб" щодо захисту житлових прав студентів.

Окрім того, депутати розглянуть у першому читанні два альтернативні законопроекти, зокрема урядовий №7537 про внесення зміни до статті 1 закону "Про оздоровлення та відпочинок дітей" щодо визнання дітей журналістів, які загинули або яким встановлено інвалідність 1 групи у зв'язку з виконанням професійних обов'язків, дітьми, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Парламент розгляне ратифікації угод з Польщею про співробітництво в сфері оборони та з Румунією про сферу військових перевезень.

Читайте також: Холодницький прокоментував скаргу НАБУ до дисциплінарної комісії прокуратури

Як повідомлялось, 30 березня глави ГПУ і НАБУ направили до Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів (КДКП) дисциплінарні скарги про вчинення керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назаром Холодницьким дисциплінарних проступків.

Раніше Холодницький підтвердив інформацію про виявлення у своєму кабінеті пристрою, схожого на пристрій для прихованого прослуховування. Він також заявив, що записи, які приховано велися у його кабінеті, можуть бути використані для спекуляцій проти нього.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-