Холодницький прокоментував скаргу НАБУ до дисциплінарної комісії прокуратури

Холодницький прокоментував скаргу НАБУ до дисциплінарної комісії прокуратури

Укрінформ
Голова САП Назар Холодницький прокоментував звинувачення, викладені у скарзі НАБУ до Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії Генеральної прокуратури.

Такий коментар він надав Громадському.

«Я готовий до дослідження всіх звинувачень, які лунатимуть на мою адресу з боку директора НАБУ і генпрокурора, на засіданні Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів. Я готовий відстоювати свою позицію, але вимагаю, щоб усе було досліджено в комплексі, і щоб були досліджені усі слова, а також усі дії, які послідували потім. Не будемо ховатися, не будемо хворіти. Прийдемо на засідання й надамо всі пояснення, яких вимагатиме комісія», - сказав Холодницький.

Читайте також: ЗМІ дізналися про епізоди зі скарги Ситника проти Холодницького

30 березня глави ГПУ і НАБУ направили до Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів (КДКП) дисциплінарні скарги про вчинення керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назаром Холодницьким дисциплінарних проступків.

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що у скарзі просить звільнити Холодницького.

Читайте також: Процесуальне керівництво у справі Холодницького передали Генінспекції ГПУ

Раніше Холодницький підтвердив інформацію про виявлення у своєму кабінеті пристрою, схожого на пристрій для прихованого прослуховування. Він також заявив, що записи, які приховано велися у його кабінеті, можуть бути використані для спекуляцій проти нього.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-