Більше 816 тисяч осіб задекларували доходи за минулий рік

Більше 816 тисяч осіб задекларували доходи за минулий рік

Укрінформ
31 березня завершився черговий етап подання декларацій особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Станом на 24.00 до Єдиного державного реєстру подано 816 тисяч 509 щорічних декларацій за 2017 рік, повідомляє Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК).

"Ми вітаємо всіх суб’єктів декларування, які відповідально поставились до виконання свого обов’язку та успішно і своєчасно подали декларацію", - зазначають у агентстві.

Національне агентство, у свою чергу, забезпечило стабільну роботу Реєстру протягом всього періоду декларування.

У НАЗК повідомляють, що основні проблеми з якими стикнулися суб’єкти декларування: це втрачені паролі до електронно-цифрового підпису, закінчення терміну електронно-цифрового підпису, невчасна зміна поштової скриньки з ворожих російських поштових сервісів: mail.ru, list.ru, yandex.ru та інших, а також помилки в прізвищах, ІПН, правопис прізвищ, імен, по батькові російською мовою та інші.

Читайте також: Гройсман задекларував 17,1 мільйона доходів за минулий рік

"На жаль, черговий рік поспіль суб’єкти декларування демонструють низьку організованість щодо заповнення декларацій", - констатують в агентстві.

Наразі Національне агентство, зокрема його уповноважених осіб, чекає робота щодо перевірки поданих декларацій.

За даними НАЗК, за 2016 рік було подано 1 мільйон 120 тисяч 819 декларацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-