Суд розгляне апеляцію на арешт Савченко 29 березня

Суд розгляне апеляцію на арешт Савченко 29 березня

Укрінформ
Апеляційний суд Києва у четвер, 29 березня, розгляне апеляцію на арешт народного депутата Надії Савченко (позафракційна).

Про це повідомляє прес-служба суду.

"Розгляд апеляційної скарги, поданої на ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду міста Києва від 23 березня 2018 року про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно народного депутата України VIII скликання Савченко Н.В., призначено на 29 березня 2018 року (13 год. 30 хв.), зал судових засідань № 201", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 22 березня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Надії Савченко.

Їй інкримінують вчинення дій з метою насильницького повалення конституційного ладу та захоплення державної влади, посягання на життя державного чи громадського діяча, готування до терористичного акту, сприяння терористичній організації та незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами і вибуховими речовинами.

Читайте також: Луценко сказав, скільки триватиме слідство у справі Савченко

23 березня Шевченківський райсуд Києва обрав Савченко запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 20 травня без права внесення застави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-