Ар’єв: Краще б Україна закрила ФСБешний культурний центр

Ар’єв: Краще б Україна закрила ФСБешний культурний центр

Укрінформ
Віце-президент ПАРЄ, голова української делегації в ПАРЄ, народний депутат Володимир Ар'єв вважає, що Україні наразі варто не видворяти російських дипломатів, а нарешті припинити діяльність російського культурного центру.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Україні зараз варто не висилати російських дипломатів, бо окрім консулів, тут майже нікого немає, а нарешті припинити діяльність фсбшного Россотруднічєства, замаскованого під російський «Культурний центр». Сенсу і користі буде точно більше», - зазначив Ар'єв.

Як повідомляв Укрінформ, Україна вирішила видворити 13 російських дипломатів.

Читайте також: Вислання російських дипломатів: Держдеп роз'яснив позицію США

Раніше 26 березня президент Європейської ради Дональд Туск заявив, що 14 країн-членів Євросоюзу вирішили вислати ряд російських дипломатів у відповідь на застосування Росією бойової хімічної речовини у британському Солсбері, де 5 березня був отруєний колишній подвійний агент, екс-полковник ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка Юлія. Зокрема, про вислання російських дипломатів уже оголосили Данія, Естонія, Латвія, Литва, Нідерланди, Німеччина, Польща, Франція, Чехія, Фінляндія.

Крім того, адміністрація США висилає 48 працівників російського посольства у Вашингтоні, а також 12 росіян, які працювали у Місії РФ при ООН у Нью-Йорку. Буде закрито і консульство РФ у Сіетлі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-