Парубій назвав дедлайн для закону про  Антикорупційний суд

Парубій назвав дедлайн для закону про Антикорупційний суд

Укрінформ
Спікер Андрій Парубій сподівається, що Рада зможе вийти на прийняття закону Антикорупційний суд або у тиждень перед Великоднем, або під час пленарного тижня, який відбудеться зразу після свят.

Про це спікер заявив під час брифінгу у понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Розгляд поправок до закону про антикорупційний суд було завершено тільки минулого четверга. І я думаю, що комітет зможе невідкладно розглянути законопроект. Мій попередній прогноз, що крайній термін прийняття закону про Антикорупційний суд - до початку травня. Я сподіваюсь, що ми зможемо вийти на прийняття закону або безпосередньо перед Великоднем, якщо комітет прийме рішення, або відразу в тиждень після Великодня. І я думаю, той дедлайн, який був мною оголошений до травня, - це однозначно. Але я думаю, що є шанс це зробити або в 1 декаді квітня, або в 2 декаді квітня, коли буде 2 сесійний тиждень. Це значною мірою залежить від того, наскільки кропіткою буде робота комітету", - сказав Парубій.

Читайте також: Антикорупційний суд: Луценко сказала, коли Рада дійде до другого читання

При цьому Парубій рішуче заявив, що законопроект №7440 має бути невідкладно внесений на розгляд Верховної Ради у 2 читанні і він запевнив, що "не буде жодних затягувань з розглядом цього законопроекту".

Як повідомляв Укрінформ, у 1-му читанні законопроект №7440 "Про Вищий антикорупційний суд" було ухвалено в Раді 1 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-