Біля посольства РФ у Києві вимагають розірвати дипвідносини з Кремлем

Біля посольства РФ у Києві вимагають розірвати дипвідносини з Кремлем

Фото
Укрінформ
У Києві біля посольства Росії, що на вулиці Добровольчих батальйонів, проходить акція, учасники якої вимагають припинити дипломатичні відносини з РФ.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

У руках протестувальники тримають прапори України та ОУН. Вони також встановили біля паркана імпровізовану шибеницю з опудалом, яке уособлює Володимира Путіна.

Ситуація на місці спокійна.

Біля будівлі диппредставництва чергують бійці Нацгвардії.

Акція «Народне припинення дипломатичних стосунків з агресором» / Фото: Володимир Тарасов, Укрінформ

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні біля диппредставництв РФ у Києві, Одесі, Харкові та Львові проходять акції протесту проти проведення виборів президента РФ на території незаконно анексованого Криму.

Читайте також: Білоруським телеглядачам показали комедію замість політагітки РФ про Крим

Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України раніше засудило рішення російської окупаційної адміністрації провести 18 березня 2018 року вибори президента РФ на тимчасово окупованих Росією територіях Автономної Республіки Крим і м.Севастополь та закликало кримчан не брати участь у незаконних виборах президента Російської Федерації на території півострова.

У МВС України заявили, що 18 березня, у день виборів президента РФ, доступ до російських дипустанов в Україні матимуть тільки особи з дипломатичним статусом. Інші особи та громадяни РФ цього дня на територію диппредставництв для голосування на виборах допускатися не будуть.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-