Парубій вірить, що завтра буде успішний

Парубій вірить, що завтра буде успішний "кадровий день"

Укрінформ
Голова ВР Андрій Парубій вважає, що парламент у четвер з високою ймовірністю зможе ухвалити ряд кадрових рішень щодо Рахункової палати, Уповноваженого ВР з прав людини та голови Нацбанку.

Про це він сказав, закриваючи ранкове засідання парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У нас є високий шанс завтра розглянути блок кадрових питань, які у нас вже тривалий час перебувають на розгляді. Це і Рахункова палата, це і Уповноважений з прав людини, це і Національний банк», - сказав Парубій.

При цьому Голова ВР закликав депутатські фракції провести «максимально плідні дискусії» щодо єдиної позиції з кадрових питань.

«Я думаю, завтра можемо провести успішний кадровий день, і це буде велика перемога»,- зазначив Парубій.

Як повідомлялося, до блоку кадрових питань, з яких тривають консультації між фракціями ВР, входять питання обрання нового голови Нацбанку України, членів Рахункової палати, уповноваженого ВР з прав людини. Парубій висловив сподівання, що фракції завершать дискусії і консультації з кадрових питань до четверга, 15 березня.

Читайте також: БПП і "Народний фронт" домовилися щодо кадрових питань - Ірина Луценко

Представник Президента у парламенті Ірина Луценко заявляла про досягнення фракціями коаліції домовленості щодо розгляду кадрових питань у четвер. За її словами, черговість розгляду кадрових питань буде остаточно визначена на нараді у Парубія о 18.30. У четвер парламент першим питання планує розглянути надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Євгена Бакуліна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-