БПП і

БПП і "Народний фронт" домовилися щодо кадрових питань - Ірина Луценко

Укрінформ
Представник Президента у Верховній Раді Ірина Луценко прогнозує, що парламент розгляне у четвер деякі кадрові питання, з приводу яких фракції коаліції БПП і "Народний фронт" вже домовилися.

Про це вона сказала журналістам у середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас є домовленості, у нас є консолідована позиція як "Блоку Петра Порошенка", так само і "Народного фронту". Але я не буду зараз оголошувати цю позицію", - зазначила вона.

Представник Президента заявила, що серед кадрових питань досягнута домовленість з приводу Рахункової палати.

Водночас вона зазначила, що порядок розгляду кадрових питань буде остаточно визначений на нараді керівників фракцій з головою парламенту Андрієм Парубієм, яка запланована на 18:30.

"Я думаю, що ближче до вечора цей порядок буде визначений", - зазначила Луценко.

Читайте також: Парубій не проти влаштувати "кадровий" день у Раді

Як повідомлялося, раніше Луценко заявляла, що перспективи розгляду кадрових питань у четвер залежатимуть від досягнутих домовленостей з приводу черговості розгляду питань. За її словами, фракція "Народний фронт" наполягає на першочерговому розгляді питання обрання Омбудсмена, голови Рахункової палати, а далі на розгляді - питання обрання нового очільника Національного банку України. Позиція фракції БПП, за її словами, полягає в тому, щоб розглядати призначення голови НБУ без прив'язки до інших кадрових питань у першочерговому порядку.

Рада у четвер першим питанням розгляне надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешту народного депутата Євгена Бакуліна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-