Уряд планує змінити правила оформлення віз для в’їзду в Україну

Уряд планує змінити правила оформлення віз для в’їзду в Україну

Укрінформ
Кабінет міністрів на засіданні 14 березня розгляне проект постанови про внесення змін до Правил оформлення віз для в’їзду в Україну і транзитного проїзду через її територію.

Про це йдеться у порядку денному засідання уряду у середу, опублікованому на сайті Кабміну.

Урядовці також розглянуть законопроект "Про внесення зміни до статті 3 Закону України "Про запобігання корупції" та проект закону щодо забезпечення ефективного функціонування Експортно-кредитного агентства.

Крім того, запланований розгляд двох проектів указів Президента: про дeлeгaцiю для участі у роботі спільної Українсько-Білорусько-Польської демаркаційної комісії і щодо призначення стипендій Президента для видатних спортсменів та тренерів з олімпійських видів спорту.

На порядок денний також винесені питання щодо змін до норм харчування військовослужбовців Збройних сил та інших військових формувань; проект постанови про внесення зміни до переліку ядерних установок, ядерних матеріалів, радіоактивних відходів, інших джерел іонізуючого випромінювання державної власності, важливих державних об’єктів, що підлягають охороні Національною гвардією. Розглядатиметься питання затвердження Порядку розподілу у 2018 році конфіскованих коштів та коштів, отриманих від реалізації майна, конфіскованого за рішенням суду за вчинення корупційного та пов’язаного з корупцією правопорушення.

Читайте також: Рада розгляне законопроект про захист дітей від сексуальної експлуатації

Кабмін також планує затвердити Положення про Єдиний державний реєстр отримувачів житлових субсидій.

Урядовці розглянуть і проекти розпоряджень щодо визнання спроможними об’єднаних територіальних громад; про схвалення Концепції Державної цільової програми утилізації компонентів рідкого ракетного палива (гептилу) на період до 2020 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-