Порошенко і Могеріні домовились посилити боротьбу з фейковими новинами

Порошенко і Могеріні домовились посилити боротьбу з фейковими новинами

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко домовився з високим представником ЄС із закордонних справ і безпекової політики - віце-президентом Європейської Комісії Федерікою Могеріні посилити співпрацю у боротьбі з фейковими новинами та кібератаками.

Про це він заявив під час спільного брифінгу у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У контексті триваючої кампанії з боку Росії з поширення дезінформації, здійснення хакерських нападів, втручання у виборчі процеси, спрямовані проти вільного демократичного світу, в контексті Європейського Союзу та України, ми домовились посилити наше співробітництво у боротьбі з кіберзагрозами, фейковими новинами і обміну досвідом, який буде вигідний і Україні, і Європейському Союзу", - сказав Порошенко.

Президент також зауважив, що на прохання Могеріні, поінформував її про хід реформ в Україні з кінця 2017-початку 2018 року.

Читайте також: Могеріні заявила про продовження санкцій через "вибори" в Криму

"Я дуже дякую за позитивну оцінку реформ, яку надала пані віце-президент. Я запевнив і пані віце-президента, і партнерів з Європейського Союзу, що українська влада і я, як Президент, не будемо збавляти темпів у реформуванні держави", - сказав Порошенко.

Як повідомлялося, у понеділок, 12 березня, з робочим візитом в Україні перебуває високий представник Європейського Союзу із закордонних справ і безпекової політики - віце-президент Європейської Комісії Федеріка Могеріні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-