Могеріні у Києві зустрінеться з Порошенком і Гройсманом

Могеріні у Києві зустрінеться з Порошенком і Гройсманом

Укрінформ
Високий представник ЄС із закордонних справ та політики безпеки Федеріка Могеріні 11-12 березня у Києві зустрінеться з Президентом Петром Порошенком.

Про це власному кореспонденту Укрінформу у Брюсселі повідомили у Європейській службі зовнішньої діяльності.

"Візит відбудеться у важливий момент для імплементації надзвичайно важливих реформ у рамках Угоди про асоціацію ЄС-Україна та стане можливістю для підтвердження відданості Євросоюзу прагненням українців розбудовувати сильну Україну", - наголосили в ЄС.

Окрім Президента, з Могеріні планують зустрітися Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, міністр закордонних справ Павло Клімкін, а такж міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш.

Окрім цього, високий представник ЄС проведе зустріч зі студентами Національного університету ім. Тараса Шевченка та представниками громадянського суспільства.

Читайте також: Могеріні назвала 12 пріоритетів зовнішньої політики ЄС

"Візит пройде за кілька днів до четвертої річниці нелегальної анексії Росією Криму і Севастополя, що Євросоюз не визнає та продовжує підтримку територіальної цілісності, суверенітету і незалежності України", - наголосили в ЄС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-