Парубій відкрив вечірнє засідання Ради

Парубій відкрив вечірнє засідання Ради

Укрінформ
Голова Верховної Ради України Андрій Парубій відкрив вечірнє пленарне засідання парламенту.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Вечірнє пленарне засідання Верховної Ради України оголошую відкритим», - сказав він.

У залі зареєструватися 364 народних депутатів.

Під час вечірнього пленарного засідання у першому читанні передбачається розгляд законопроекту "Про ефективне управління майновими правами правовласників у сфері авторського права і (або) суміжних прав".

Після цього Верховна Рада розглядатиме блок питань паливно-енергетичного комплексу, зокрема друге читання має пройти законопроект № 3096-д "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення деяких аспектів нафтогазової галузі". Крім того, на повторний розгляд з пропозиціями Президента України виноситься законопроект № 5370 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стабілізації діяльності Державного акціонерного товариства "Чорноморнафтогаз" у зв'язку з тимчасовою окупацією території України".

Читайте також: Закон про Антикорупційний суд має бути остаточно ухвалений навесні - Президент

Також порядком денним передбачено розгляд питань ратифікації - президентського законопроекту № 0163 "Про ратифікацію Гарантійної угоди (Проект доступу до довготермінового фінансування) між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку (повторне перше читання) та урядового № 0175 "Про ратифікацію Угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Республіки Молдова про спільний контроль осіб, транспортних засобів, товарів та предметів у спільних пунктах пропуску через українсько-молдовський державний кордон".

На повторне перше читання винесено законопроект № 6256 "Про внесення змін до законів України "Про комітети Верховної Ради України" та "Про центральні органи виконавчої влади" щодо оптимізації роботи комітетів Верховної Ради України та співвідношення предметів їх відання із сферами діяльності міністерств.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-