Парубій закликав ВР включити у порядок денний законопроект про антикорупційний суд

Парубій закликав ВР включити у порядок денний законопроект про антикорупційний суд

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій наголосив на необхідності включення у порядок денний поточної сесії законопроект про антикорупційний суд.

Про це він заявив під час засідання Погоджувальної ради у понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

«У цьому порядку денному є важливий законопроект про Антикорупційний суд. І для того, щоб комітет зміг перейти до його розгляду, дуже важливо, щоб ми могли його включити у порядок денний», - сказав спікер.

Він наголосив, що це питання має не лише великий суспільний резонанс, але й «велике значення і для наших міжнародних контактів і відносин зі стратегічними партнерами». 

За його словами, наразі всі комітети, крім одного, вже подали свої пропозиції щодо порядку денного на цю сесію - загалом вийшло близько 2900 законопроектів.

Читайте також: Створення Антикорупційного суду — це не казка, “третього шляху” тут нема

Як зазначив Парубій, на засіданні у вівторок після розгляду порядку денного сесії Раді пропонується першим блоком розглянути питання соціального захисту військовослужбовців, другим блоком - щодо фінансової політики, а також транспортні питання. У середу парламент розглядатиме законопроекти про ратифікацію та про бізнес-омбудсмена. У четвер парламент зможе перейти до питань інформаційної політики, а також щодо реформи парламенту. Ключовим кадровим питанням у четвер буде обрання глави Нацбанку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-