Порошенко подякував Столтенбергу за

Порошенко подякував Столтенбергу за "відкриті двері" НАТО для України

Укрінформ
Президент Петро Порошенко обговорив із генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом перспективи посилення співпраці України з Альянсом після саміту влітку цього року.

Про це йшлося під час їхньої зустрічі на полях Мюнхенської безпекової конференції, повідомляє прес-служба глави Української держави.

“Глава держави обговорив з генеральним секретарем перспективи посилення взаємодії України з Альянсом за результатами саміту НАТО у Брюсселі у липні 2018 року”, - ідеться в повідомленні.

Порошенко подякував за послідовну підтримку суверенітету і територіальної цілісності України з боку НАТО та солідарність у протидії російській агресії.

“Петро Порошенко підкреслив, що Україна послідовно продовжує курс євроатлантичної інтеграції та реформи сектору безпеки і оборони відповідно до стандартів Альянсу. Було висловлено зацікавленість у залученні більшої практичної та експертної допомоги НАТО для досягнення подальшого прогресу на цьому шляху”, - поінформували в АП.

Читайте також: Порошенко й Столтенберг зустрілися в Мюнхені

Крім того, Президент висловив вдячність генсеку НАТО “за чітку позицію стосовно збереження політики відкритих дверей Альянсу”.

Як повідомляв Укрінформ, українська делегація на чолі з Президентом Петром Порошенком 16-17 лютого перебуває з робочим візитом у Німеччині, де бере участь у 54-й Мюнхенській конференції з питань безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-