Геращенко відповіла Держдумі: Не російським депутатам оцінювати мою роботу

Геращенко відповіла Держдумі: Не російським депутатам оцінювати мою роботу

Укрінформ
Перший заступник спікера Верховної Ради Ірина Геращенко заявила, що її роботу мають оцінювати не російські депутати, а українська громадськість.

Про це вона написала у Facebook.

"Тільки-но Рефат Чубаров скинув мені посилання на черговий пасквіль на Росія 24, присвячений ... мені, де дєпутати Держдуми РФ називають мене "сумасшедшей дамой, которая не выражает позицию официального Киева", ну й далі в такій же блатній манері обговорюють мою скромну персону і сміються в своєму ток-шоу. "Сумасшедшей" вони мене назвали за моє інтерв'ю про те, що РФ не виконала жодного пункту Мінських угод, що РФ продовжує постачати зброю на окуповані території", - написала Геращенко.

Вона також зазначила, що в посиланні на інтерв'ю ще одного заступника Голови ВР Оксани Сироїд, "яка на питання про її стосунки зі мною і Парубієм чомусь дає характеристики тільки мені й заявляє, що все, що я роблю - це не на користь Україні".

Читайте також: Ірина Геращенко: Миротворці ООН на Донбасі – ключове завдання року

"Не переймаюся. Мені своє робити. Й не російським депутатам і не Сироїд оцінювати мою роботу для України. Це зроблять українці", - додала Геращенко.

Фото: Ірина Геращенко, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-