Порошенко обговорив з Путіним звільнення заручників - ЗМІ

Порошенко обговорив з Путіним звільнення заручників - ЗМІ

Укрінформ
У вівторок, 13 лютого, Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову із президентом Росії Володимиром Путіним.

Про це повідомляє "Дзеркало тижня" із посиланням на власні джерела.

Як повідомило джерело, розмова була некороткою і відбулася за ініціативою української сторони. Приводом до неї стала третя річницю укладення других Мінських домовленостей.

"Президент України провів телефонну розмову з президентом Росії для активізації звільнення українських заручників, зокрема обміну полонених прикордонників та звільнення українських військових на окупованих територіях", - прокоментували виданню ситуацію у прес-служби Адміністрації президента України.

Читайте також: Поки російські війська присутні в Україні, виконати "Мінськ" неможливо – Яценюк

У Порошенка також зазначили, що було обговорено порядок денний зустрічі міністрів закордонних справ країн Нормандської четвірки, яка запланована на 16 лютого в Мюнхені.

"Телефонна розмова відбулася у координації з європейськими партнерами по Нормандському формату та американськими союзниками", - наголосили в АП.

Читайте також: США прямо звинуватили Москву у невиконанні "Мінська"

Видання нагадує, що остання на телефонна розмова лідерів країн "Нормандської четвірки" відбулася 24 липня 2017 року. У ній взяли участь президент України Петро Порошенко, президент Росії Володимир Путін, президент Франції Еммануель Макрон та федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-