Держзрада Януковича: прокурори викличуть іще 11 свідків

Держзрада Януковича: прокурори викличуть іще 11 свідків

Укрінформ
Оболонський районний суд міста Києва у справі за обвинуваченням екс-президента Віктора Януковича у державній зраді на наступних засіданнях допитає ще 11 свідків сторони обвинувачення.

Про це заявив прокурор ГПУ Руслан Кравченко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Лишилося ще 11 свідків. Ми будемо допитувати всіх останніх свідків, які залишилися. Але конкретно прізвища, хто буде допитаний 14-15 лютого, зможу повідомити 13 лютого, тому що кожен свідок дає підтвердження, коли він зможе прибути до суду», - заявив Кравченко.

Він також зазначив, що сторона обвинувачення задоволена тим, як пройшов допит 6 їхніх  свідків, а саме: Валентина Наливайченка, Володимира Замани, Ігоря Тенюха, Андрія Цимбалюка, Павла Шишоліна, Сергія Гайдука.

"Всі свідки окремо, на думку сторони обвинувачення, дали цінні свідчення і сторона обвинувачення задоволена показаннями даних свідків. На нашу думку, вони підтвердили висунуте обвинувачення Януковичу, але оцінку даних показань дасть тільки суд", - наголосив Кравченко.

Як повідомлялося, 29 червня 2017 року Оболонський районний суд ухвалив рішення про початок спеціального судового провадження щодо Януковича.

Читайте також: Суд у справі Януковича допитує екс-начальника Генштабу ЗСУ

За даними Генпрокуратури, Януковича підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 110 (пособництво в умисних діях, вчинених з метою змін меж території та державного кордону України), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 437 (пособництво у веденні агресивної війни) Кримінального кодексу України.

Оболонський районний суд Києва продовжить розгляд справи за обвинуваченням екс-президента Віктора Януковича у державній зраді 14 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-