Саакашвілі сказав, що зробить, якщо суд відправить його під домашній арешт

Саакашвілі сказав, що зробить, якщо суд відправить його під домашній арешт

Укрінформ
Екс-голова Одеської ОДА, лідер партії “Рух нових сил” Михеїл Саакашвілі заявляє, що він та його соратники поновлять масові акції, якщо суд відправить його під домашній арешт.

Про це він сказав в Апеляційному суді Києва під час перерви у засіданні, на якому розглядається скарга прокуратури на відмову суду першої інстанції обрати Саакашвілі запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Якщо цей суд відправить мене під домашній арешт, наші наступні дії будуть такими: я буду діяти зі своєї орендованої квартири, ми будемо закликати до масових акцій, яких вони (влада - ред.) дуже бояться", - сказав Саакашвілі.

Як повідомлялося, Саакашвілі, позбавлений українського громадянства у липні 2017 року, був затриманий 5 грудня в Києві у рамках кримінальної справи про сприяння учасникам злочинних організацій та приховування їх злочинної діяльності.

Читайте також: Суд відмовив захисту Саакашвілі у відводі прокурора

11 грудня 2017 року Печерський районний суд відпустив Саакашвілі на час розслідування, не обравши йому ніякого запобіжного заходу. Натомість прокуратура просила обрати для Саакашвілі домашній арешт з носінням електронного браслету, тому оскаржила рішення Печерського суду.

У п'ятницю, 26 січня, Апеляційний суд почав розгляд скарги на рішення Печерського суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-