Порошенко обговорив із президентом Швейцарії повернення активів

Порошенко обговорив із президентом Швейцарії повернення активів "сім'ї"

Укрінформ
Президент Петро Порошенко обговорив з президентом Швейцарії Аленом Берсе взаємодію компетентних органів двох держав у питаннях повернення в Україну заморожених активів, які були незаконно виведені колишніми українськими посадовцями.

Про це повідомляє прес-служба глави держави за підсумками зустрічі лідерів країн у Давосі в рамках  Всесвітнього економічного форуму.

"Співрозмовники наголосили на важливості активізації взаємодії компетентних органів двох держав у питаннях повернення в Україну заморожених активів, які були незаконно виведені колишніми українськими посадовцями", - йдеться у повідомленні.

Порошенко висловив вдячність за важливу роль Швейцарії у мобілізації гуманітарних зусиль для подолання наслідків російської агресії на Донбасі. Окремо було відзначено динамічний розвиток двостороннього співробітництва, про що свідчить зростання двостороннього товарообороту та збільшення швейцарських інвестицій в економіку України.

Читайте також: "Золото Януковича" знайшли у швейцарському банку - Луценко

Президент України також відзначив позитивний ефект від запровадження Швейцарією у 2017 році безвізового режиму для українських громадян з точки зору зміцнення ділових та культурних контактів між двома країнами.

Глава держави запросив президента Швейцарії відвідати Україну з офіційним візитом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-